6.8 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоНБАДенвър отказа Чикаго в драма с продължение (видео)

Денвър отказа Чикаго в драма с продължение (видео)

13-ти пореден домакински успех за Нъгетс срещу този съперник в НБА

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Денвър спечели за осми път в последните си девет мача в НБА. Нъгетс минаха през ада на продължението, но оцеляха срещу Чикаго след 131:127, записвайки 25-та победа в лигата през 2020/2021.

НАЙ-ДОБРИ: Никола Йокич и Джамал Мъри отбелязаха по 34 точки за Денвър, като първият остана на крачка от трипъл-дабъл след 15 борби и 9 асистенции. Майкъл Портър Джуниър се отчете с 19 и 6 борби. Уил Бартън се разписа с 16 точки плюс 6 борби.

Зак Лавин бе най-добър за Чикаго с 32 точки. Ото Портър Джуниър се включи от пейката с 22.

КЛЮЧОВИЯТ ФАКТОР: След като изоставаха с 8 точки през последната четвърт, Нъгетс се вдигнаха на щурм и се докопаха до продължение с тройка на Джамал Мъри 0.4 секунди преди края на редовното време за 116:116. Гардът отново бе на точното място 10.3 секунди преди края на допълнителните 5 минути, за да отбележи важен кош за Денвър, с който да подпечета 13-тия му пореден успех у дома срещу този съперник в НБА.

СТАТИСТИКА ОТ ДЕНВЪР – ЧИКАГО

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани