12.7 C
София
сряда, май 1, 2024
НачалоНБАДенвър не даде шанс на Клипърс (видео)

Денвър не даде шанс на Клипърс (видео)

Нъгетс регистрираха своята 25-та победа в НБА

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Денвър не остави шансове на Лос Анджелис Клипърс след 122:91 у дома и след като водеше с 43 точки, показвайки едно от най-добрите си представяния през сезона. Това бе трети успех за Нъгетс в последните им четири двубоя и общо 25-ти за 2022/2023 в лигата.

НАЙ-ДОБРИ: Джамал Мъри отбеляза 18 точки за Денвър. Боунс Хайланд се включи от пейката с 16. Влатко Чанчар оформи дабъл-дабъл – 15 точки и 12 борби. Никола Йокич приключи с 12, 6 борби и 9 асистенции, но получи почивка в последната четвърт.

Норман Пауъл бе най-резултатен за Клипърс с 13 точки. Моузес Браун и Терънс Ман останаха с по 12, като първият овладя и 10 борби.

КЛЮЧЪТ: Нъгетс финишираха с 50.6% успеваемост в стрелбата от игра срещу 39.4% за тима от Ел Ей, като домакините имаха 14 тройки срещу само 5 за съперника. В добавка, Денвър доминира под двата ринга, след като имаше общо 57 срещу 41 борби за Клипърс в края на двубоя.

КАКВО ПРЕДСТОИ: След по-малко от 24 часа Денвър ще излезе срещу Кливланд, докато Клипърс ще играят с Минесота.

СТАТИСТИКА ОТ ДЕНВЪР – КЛИПЪРС

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани