13.6 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоНБАДенвър издържа срещу Филаделфия (видео)

Денвър издържа срещу Филаделфия (видео)

Нъгетс прекъснаха серия от две поредни загуби в НБА

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Денвър спря серия от две поредни загуби в НБА. Нъгетс се наложиха над Филаделфия със 114:110 като гости, за да спечелят за 41-ви път в лигата през този сезон.

НАЙ-ДОБРИ: Никола Йокич бе най-добър за Денвър с 22 точки, 13 борби и 8 асистенции. Боунс Хайланд се включи от пейката с 21. Уил Бартън вкара 20 точки.

Джоел Ембийд бе над всички за Филаделфия с 34 точки и 9 борби. Джеймс Хардън добави 24, 9 борби и 11 асистенции. Тайрис Макси остана с 19 точки.

КЛЮЧЪТ: Джеф Грийн бе наказан с фаул след като нанесе удар на Джоел Ембийд 3.13 мин. преди края. Центърът на Сиксърс вкара веднъж от фаул линията, за да намали пасива на тима си до 106:107. Боунс Хайланд обаче открадна шоуто, реализирайки четвъртата си тройка в мача, за да изведе Нъгетс до 111:108, като това се оказа достатъчно в края.

КАКВО ПРЕДСТОИ: Денвър ще има гостувания на 16 и 18 март, съответно във Вашингтон и в Кливланд. За Филаделфия предстоят мачове с Кавалиърс и Далас. 

СТАТИСТИКА ОТ ФИЛАДЕЛФИЯ – ДЕНВЪР

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани