18.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоНБАДенвър издържа на щурма на Бруклин (видео)

Денвър издържа на щурма на Бруклин (видео)

Още едно постижение за Никола Йокич

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Денвър регистрира 20-тата си победа в НБА през 2023/2024. Шампионите в лигата надделяха над Бруклин със 122:117 като гости, с което записаха трети пореден успех в най-силното първенство в света. Това бе пето поражение за „мрежите“ в последните им пет мача в лигата.

НАЙ-ДОБРИ: Джамал Мъри отбеляза рекордните за себе си през сезона 32 точки за Денвър, допълнени от 5 борби и 9 асистенции. Никола Йокич го последва с 31, 11 борби и 7 асистенции. Арън Гордън приключи с 18 точки и 5 борби.

Кам Томас бе най-резултатен за Бруклин с 23 точки. Камерън Джонсън вкара 17. С по 14 останаха Микал Бриджис и Дориан Фини-Смит, като първият направи и 6 асистенции.

КЛЮЧЪТ: Победителят в срещата бе определен в самия край. 19.1 секунди преди сирената Кам Томас бе точен за 114:115, но Джамал Мъри не трепна от фаул линията на три пъти за 118:114. Арън Гордън и Никола Йокич също не сбъркаха от същата позиция, добавяйки още 4 точки в актива на Денвър, с което оформиха крайното 122:117.

И ОЩЕ: Никола Йокич достигна до още едно постижение в кариерата си. Сърбинът се превърна в най-добрия борец в историята на Денвър, като вече има общо 6631 овладени под двата ринга топки.

КАКВО ПРЕДСТОИ: Утре сутрин Денвър ще има визита на Шарлът, докато Бруклин ще приеме Детройт. 

СТАТИСТИКА ОТ БРУКЛИН – ДЕНВЪР

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани