13.6 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоНБАБостън укроти Филаделфия (видео)

Бостън укроти Филаделфия (видео)

Джейсън Тейтъм не завърши мача и бе изгонен

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Макар и без Джейсън Тейтъм, който бе изгонен в третата част, Бостън трумфира за трети пореден път. В своята „ТД Гардън“ „келтите“ надвиха Филаделфия със 125:119 и вече имат баланс от 15-4 на върха в Източната конференция.

И ОЩЕ: Джейсън Тейтъм получи нарушение в края на третия период, след като изрази бурно и продължително несъгласието си с него. Това не остана незабелязано от съдиите, които пратиха баскетболиста на Селтикс в съблекалнята.

НАЙ-ДОБРИ: Джейсън Тейтъм и Дерик Уайт вкараха по 21 точки за Бостън. Ал Хорфърд и Джейлън Браун добавиха по 20. Жрю Холидей се отчете с 13 точки, 5 борби и 6 асистенции.

Филаделфия игра без Джоел Ембийд и Тайрис Макси. Патрик Бевърли бе най-резултатен с 26 точки, 8 борби и 7 асистенции. ДиАнтъни Мелтън завърши с 21. Робърт Ковингтън остана с 18 точки, 5 борби и 5 откраднати топки.

КЛЮЧЪТ: 2.46 мин. преди края резултатът бе равен – 115:115, а малко след това Патрик Бевърли изведе гостите напред със 116:115 след успешен наказателен удар. Селтикс отвърнаха с 8 поредни точки, дело на Ал Хорфърд, Джейлън Браун и Жрю Холидей, с които си гарантира успеха.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 5 декември Бостън ще играе срещу Индиана в среща от НБА Къп, докато на 7 декември Филаделфия ще излезе срещу Вашингтон. 

СТАТИСТИКА ОТ БОСТЪН – ФИЛАДЕЛФИЯ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани