18.8 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоЕвропаДабъл-дабъл за Коди Милър-Макинтайър в Евролигата (видео)

Дабъл-дабъл за Коди Милър-Макинтайър в Евролигата (видео)

Гардът сред най-добрите за Баскония срещу Валенсия

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Баскония на Коди Милър-Макинтайър се изкачи на седмо място в класирането на Евролигата. Отборът на национала спечели испанския дуел на 11 кръг в турнира на богатите срещу Валенсия след 98:84 като гости.

И ОЩЕ: Тимът от Витория има в актива си 6 победи и 5 загуби, докато „оранжевите“ са с баланс от 5-6 и са 13-ти в подреждането.

НАЙ-ДОБРИ: Коди Милър-Макинтайър бе много полезен за Баскония и достигна до дабъл-дабъл – 11 точки и 10 асистенции, допълнени с 4 борби и 1 открадната топка за 31 минути на паркета като титуляр. При стрелбата си гардът бе 5/8 от средно разстояние и 1/2 от линията за изпълнение на наказателни удари.

От неговите колеги Маркъс Хауърд вкара 24 точки плюс 5 борби. Чима Монеке се разписа с 19 и 7 борби.

Семи Оджелей бе най-резултатен за Валенсия с 16 точки. С по 13 останаха Крис Джоунс и Брандън Дейвис.

КЛЮЧЪТ: Коди Милър-Макинтайър и компания бяха по-точни в стрелбата от тройката – 11/27 срещу 5/26 за Валенсия. Освен това, гостите направиха повече асистенции – 25 срещу 16 завършващи подавания за съперника.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 6 декември Баскония на Коди Милър-Макинтайър ще излезе срещу Фенербахче, докато Валенсия ще спори с Цървена Звезда.

СТАТИСТИКА ОТ ВАЛЕНСИЯ – БАСКОНИЯ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани