11.8 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоНБАДеМар ДеРоузън наказа Лейкърс в последната минута (видео)

ДеМар ДеРоузън наказа Лейкърс в последната минута (видео)

Чикаго спечели за 18-ти път в НБА

КАКВО СЕ СЛУЧИ: След като пропусна две седмици заради здравните протоколи, ДеМар ДеРоузън се завърна в игра за Чикаго в НБА. С него на паркета „биковете“ се наложиха над Лос Анджелис Лейкърс със 115:110 у дома, за да стигнат до 18-ти успех в лигата през сезона.

НАЙ-ДОБРИ: ДеМар ДеРоузън даде тон на Чикаго, след като навъртя 38 точки плюс 6 асистенции. Никола Вучевич и Лонзо Бол добавиха по 19, като първият грабна и 13 борби. Алекс Карузо се разписа със 17 точки и 9 борби.

Леброн Джеймс бе най-резултатен за Лейкърс с 31 точки, 14 борби и 6 асистенции. Кармело Антъни остави срещу името си 21 и 5 борби. Ръсел Уестбрук финишира с 20 точки, 9 борби и 8 асистенции.

КЛЮЧЪТ: Минута преди края Булс изоставаха с точка, но ДеМар ДеРоузън взе нещата в свои ръце и вкара за 111:110 52 секунди преди сирената. След пропуск на Лейкърс, ДеРоузън не успя да реализира, но бе фаулиран 15.6 секунди преди сирената, след като Лонзо Бол овладя борбата в нападение. ДеМар ДеРоузън отбеляза и при двата си опита от фаул линията за 113:110.

КАКВО ПРЕДСТОИ: Утре сутрин Чикаго ще приеме Хюстън, а ден по-късно Лейкърс ще играят срещу Финикс.

СТАТИСТИКА ОТ ЧИКАГО – ЛЕЙКЪРС

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани