11.5 C
София
вторник, април 23, 2024
НачалоНБАЮта повали Филаделфия в дуела на водачите на Изтока и Запада (видео)

Юта повали Филаделфия в дуела на водачите на Изтока и Запада (видео)

8 поред за "джазмените" в НБА

КАКВО СЕ СЛУЧИ: В битка на водачите в двете конференция Юта надделя със 134:123 над Филаделфия след 18 тройки. Това бе осма поредна победа за “джазмените” в НБА, като те триумфираха в 19 от последните си 20 мача в лигата.

НАЙ-ДОБРИ: Джордан Кларксън се превърна в герой за Юта, реализирайки рекордните за себе си през сезона 40 точки след силно включване от пейката. Гардът демонстрира успеваемост в стрелбата от игра 13/20, включително 8/13 зад дъгата, както и 6/7 от фаул линията.

От неговите съотборници Донован Мичъл се отчете с 24 точки и 5 асистенции. Джо Ингълс добави 20 и 5 асистенции.

Джоел Ембийд не взе участие в срещата за Филаделфия, заради проблеми с гърба. В негово отсъствие Бен Симънс наниза 42 точки, което най-доброто му постижение в кариерата, допълнени от 9 борби и 12 асистенции. Тобайъс Харис остана с 36 и 10 борби.

СТАТИСТИКАТА НЕ ЛЪЖЕ: Гардът на Джаз Ройс О`Нийл даде импулс на тима си с две поредни тройки, за да го изстреля напред със 129:118 2.12 мин. преди финалната сирена.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 17 февруари Филаделфия ще приеме Хюстън, а Юта ще гостува на Клипърс.

СТАТИСТИКА ОТ ЮТА – ФИЛАДЕЛФИЯ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани