13.8 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоНационални отбориДвама национали в Топ 3 по откраднати топки в световните квалификации

Двама национали в Топ 3 по откраднати топки в световните квалификации

Йордан Минчев и Дий Бост са съответно втори и трети в тази графа

Двама национали се нареждат в Топ 3 по откраднати топки след края на втория игрови прозорец на световните квалификации. Сред най-добрите по отнети топки са Йордан Минчев и Дий Бост, които са съответно втори и трети в тази графа.

Макар че не участва в този игрови прозорец с екипа на България, Йордан Минчев може да се похвали със средно по 3 откраднати топки в пресявките. На сметката си крилото оставя още по 8.5 точки, 5.5 борби и 1 асистенция в 2-та двубоя, в които защитаваше цветовете на представителния ни тим, изиграни през ноември 2021 г.

Дий Бост се нарежда веднага след колегaтa си в тази индивидуална класация, със средно по 2.5 откраднати топки. След като пропусна първите две срещи от световните квалификации, гардът се завърна със средни показатели от 17.5 точки, 5 борби и 4.5 асистенции в мачовете с Чехия през миналата седмица.

България заема трето място в своята група F на световните квалификации с баланс от 1-3. Следващите мачове на нашите ще бъдат през юли срещу Литва и Босна и Херцеговина.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани