10.5 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоБългарияДвама си поделят приза за ИГРАЧ НА ВЕЧЕРТА на BBALL.BG

Двама си поделят приза за ИГРАЧ НА ВЕЧЕРТА на BBALL.BG

Майки Диксън и Кейлъб Уесън вдигнаха високо летвата на старта на сезона в НБЛ

Двама баскетболисти си поделят приза за Играч на вечерта на BBALL.BG след първите срещи от новия сезон в НБЛ. Това са Майки Диксън (Балкан) и Кейлъб Уесън (ЦСКА), като и двамата достигнаха до КПД 26 в срещите на своите тимове.

Майки Диксън отбеляза 29 точки за победата на Балкан над Шумен с 88:83. Освен това, 188-сантиметровият гард добави към сметката си 2 борби, 2 асистенции и 1 открадната топка за 32 минути в игра. При стрелбата си той бе 6/9 от средно разстояние, 4/7 от тройката и 5/7 от линията за изпълнение на наказателни удари.

Кейлъб Уесън оформи дабъл-дабъл при успеха на ЦСКА над Ямбол с 80:62 – 16 точки и 11 борби. В допълнение, центърът допълни статистиката си с 4 асистенции, 2 откраднати топки и 3 чадъра за 32 минути на терена. Бившият играч на пуерториканския Индиос бе 4/8 при стрелбата си за две точки, 1/2 за арката и 5/7 от фаул линията.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани