5.2 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоНБАДалас наказа Юта със 17 тройки (видео)

Далас наказа Юта със 17 тройки (видео)

Маверикс с трети успех в последните си четири двубоя в НБА

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Далас взе предимство в битката за четвъртото място в Западната конференция на НБА. Пред своята публика Маверикс се справиха с Юта със 114:100, което ги изведе до трети успех в последните им четири двубоя в лигата.

НАЙ-ДОБРИ: Лука Дончич даде тон на Далас с 32 точки, 10 борби и 5 асистенции. Реджи Бълок добави 23. Джейлън Брънсън завърши 22 точки, 10 борби и 5 асистенции.

Руди Гей бе най-резултатен за Юта с 18 точки и 8 борби. Майк Конли и Джордан Кларксън вкараха по 14 точки, като първият направи и 7 асистенции. Донован Мичъл остана с 12 точки.

КЛЮЧЪТ: Маверикс показаха по-добра успеваемост в стрелбата от тройката – 17/34 срещу 12/34 за съперника. Освен това, Далас овладя и подкошието, след като приключи с общо 45 срещу 36 борби за Юта.

И ОЩЕ: В игра за Джаз не бяха Руди Гобер, който е с контузия в десния крак, както и Хасан Уайтсайд и Боян Богданович, които също са с травми.

СТАТИСТИКА ОТ ДАЛАС – ЮТА

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани