5.6 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоЕВРОБАСКЕТ 2022Голямото завръщане на баскетболната сцена за България идва с Flashscore.bg

Голямото завръщане на баскетболната сцена за България идва с Flashscore.bg

Могат ли Александър Везенков и компания да хвърлят бомбата още на старта на надпреварата? Разберете първи с Flashscore.bg

След 11-годишно отсъствие България отново е част от елитното европейско баскетболно семейство! Момчетата на Росен Барчовски изстрадаха това класиране, най-вече в квалификационните епоси срещу Латвия, а сега им остава да се насладят на предизвикателството да се изправят срещу някои от най-силните на континента. А защо не да мечтаят и за нещо повече? Началото обаче е възможно най-трудното – сблъсък срещу световния шампион Испания от 14:30 днес.

Могат ли Александър Везенков и компания да хвърлят бомбата още на старта на надпреварата? Разберете първи с Flashscore.bg – топ livescore приложението в България и по целия свят! С баскетболните резултати, програма и класиране от ЕвроБаскет няма да пропуснете нищо важно, дори и отмаряйки на плажа за последен път в началото на септември.

Свалете сега безплатното приложение на български от линковете по-долу:

Андроид: натиснете тук

iOS: натиснете тук

и се присъединете към 100 милиона фенове на спорта в световен мащаб, които вече избраха Flashscore! Ето и част от причините за техния избор:

1. Несравним обхват на покритие и информация

Няма друга услуга за спортни резултати и статистика, която дори да се доближи до нашите цифри – 30+ спорта и над 5000 състезания, включително над 400 от света на баскетбола. Искате и подробна информация от тях? Няма проблем: текущи резултати, резултати по четвъртини, статистика от мача, индивидуална статистика, състави, история на двубоя точка по точка, класиране, съперничество един срещу друг (H2H) – имаме всичко това!

2. Скорост

С Flashscore научавате всяка промяна на резултата в секундата, в която и зрителите в арената по време на мача.

3. Персонализация

Flashscore безспорно е най-гъвкавият и удобен за ползване лайвскор, правен някога. Звучи преувеличено? Изпробвайте секцията ни Любими и преценете сами дали това наистина е така. С нея можете да добавяте по всяко време мачове, отбори и състезатели от индивидуалните спортове, които искате да следите. Както и да ги групирате по избрани от вас начини. Така ще полувате известия само за това, което ви интересува в конкретния ден и момент! И нищо друго.

Проследете цялото представяне на българския национален отбор на ЕвроБаскет с Flashscore.bg:

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Flashscore.bg (@flashscore.bg)

Можете да свалите приложението на Flashscore.bg от следните линкове:

Андроид: натиснете тук

iOS: натиснете тук

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани