20.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоНБАГолдън Стейт отговори на Лейкърс за 2-3 на Запад (видео)

Голдън Стейт отговори на Лейкърс за 2-3 на Запад (видео)

Уориърс се спасиха от елиминация в плейофите в НБА

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Голдън Стейт се спаси от елиминация в плейофите на НБА. Селекцията на Стив Кър се наложи над Лос Анджелис Лейкърс със 121:106 у дома, за да намали изоставането си в серията от полуфиналите на Запад до 2-3 победи.

НАЙ-ДОБРИ: Стеф Къри се отчете с 27 точки и 8 асистенции за Голдън Стейт. Андрю Уигинс добави 25, 7 борби и 5 асистенции. Дреймънд Грийн приключи с 20 точки и 10 борби.

Леброн Джеймс бе най-добър за Лейкърс с 25 точки и 9 борби. Антъни Дейвис остави срещу името си 23 и 9 борби, но получи травма в главата в последната четвърт. С по 15 точки останаха ДиАнджело Ръсел и Остин Рийвс, като вторият грабна и 7 борби.

КЛЮЧЪТ: 5.25 мин. преди края на двубоя Остин Рийвс с тройка намали пасива на „езерняците“ до 95:104. Домакините отговориха с 5 поредни точки на Стеф Къри и кош на Андрю Уигинс за аванс от 13 точки и оттам връщане нямаше.

КАКВО ПРЕДСТОИ: Шестият мач от серията между Лейкърс и Голдън Стейт ще бъде на 13 май.

СТАТИСТИКА ОТ ГОЛДЪН СТЕЙТ – ЛЕЙКЪРС

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани