9.7 C
София
вторник, март 19, 2024
НачалоБългарияГеорги Боянов: Искам всички да са здрави в тази пандемия

Георги Боянов: Искам всички да са здрави в тази пандемия

Важното е да се подобряваме, сподели крилото на Черно море Тича

Не съм в толкова добра физическа форма, все още нямам толкова добра кондиция, но завръщането е добро, щом победихме. За съжаление видяхме, че част от играчите на Спартак ги няма, което ни помогна, но все пак от чисто спортсменска гледна точка беше хубаво да са всички, за да е по-интересно. Но това е баскетболът. Искам всички да са здрави в тази пандемия„, сподели Георги Боянов, който се завърна в Черно море Тича.

Все още не съм запознат в детайли с отборите в България. Виждам, че има много промени. С българите съм наясно. С тази ситуация на моменти много отбори спират за по 10-15 дни и след това се опитват да се върнат във форма. Дори те да са качествени като селекция, просто химията се губи много бързо„, добави крилото, което остави срещу името си в статистиката срещу Спартак 22 точки, 10 борби, 5 асистенции и 6 откраднати топки.

Александър Янев по-скоро липсва, отколкото да сме запълнили неговото отсъствие в състава на Черно море. Все пак колкото повече добри играчи има в един отбор, толкова по-добре. Той е избрал да продължи в силна лига с добър тим. Пожелавам му да се справя добре там„, казва още Георги Боянов.

Важното е да се подобряваме. Има напредък от предишния ми период. Изискванията вече са по-високи. Искаме да вземем повече победи и да сме здрави. Това са моите цели на този етап„, пожела си едно от новите попълнения на Черно море Тича.

Черно море Тича не се затрудни в Плевен (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани