3 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоБългарияЛюбен Пасков: Важно е какво показваме, нe мога да се оправдая с...

Любен Пасков: Важно е какво показваме, нe мога да се оправдая с нищо

Хората не ги интересува кой е тренирал и кой е бил болен, допълва крилото на Спартак

Имаме проблеми. Здравословното състояние на Димитър Маринчешки не му позволява да тренира и играе пълноценно. Резултатът беше очакван, надявам се да тренираме здраво и в следващия мач да изглеждаме доста по-добре. Цялата ситуация с програмата в НБЛ не е добра, защото така се накъсва ритъмът на отборите. Сега имаме нужда от известно време, за да намерим отново нашия ритъм на игра. Смятам, че това ще стане по време на тренировъчния процес“, сподели Любен Пасков след загубата на неговия Спартак от Черно море Тича със 71:92.

Все още не мога да намеря своята форма заради това накъсване. Предполагам, че това ми се отразява, защото бях влязъл във форма, но последва нова пауза. Винаги можем да търсим оправдания, хората не ги интересува кой е тренирал и кой е бил болен. Важно е какво показваме, нe мога да се оправдая с нищо. Програмата ни е доста сгъстена. Надявам се да се опазим здрави и да запишем поне две победи“, каза още крилото на плевенчани.

Черно море Тича не се затрудни в Плевен (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани