21.8 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоБългарияЦСКА гласи капитана на националния отбор за ново попълнение

ЦСКА гласи капитана на националния отбор за ново попълнение

Чавдар Костов е сред спряганите имена за селекцията на "армейците", които ще се завърнат в НБЛ

ЦСКА гласи сериозна селекция за завръщането си в НБЛ. Сред спряганите имена за ново попълнение на „армейците“ е това и на капитана на националния ни отбор Чавдар Костов. Това намекна в профила си в соционалната мрежа Фейсбук Цветомир Найденов, който е собственик на известен букмейкър и се очаква да бъде основен спонсор на ЦСКА.

199-сантиметровoто крило игра за Левски през последните три сезона. Със „сините“ той има титла в НБЛ от 2021 г. и Суперкупа на България от 2019 г. в последния си период. През 2021/2022 Чавдар Костов записва средно по 15 точки, 4.2 борби и 2.5 асистенции в общо 22 мача на столичани по родните терени, както и средни показатели от 14.8 точки, 3.8 борби и 3 асистенции в 4 двубоя в Delasport Балканска лига.

В кариерата си досега Чавдар Костов преминава през Лукойл Академик, както и през гръцките Кавала и Кими, австрийския Гюсинг и македонския Работнички.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани