7.9 C
София
вторник, март 19, 2024
НачалоБългарияГалин Стоянов: Надявам се, че ще променим облика си

Галин Стоянов: Надявам се, че ще променим облика си

За мен очакваното се случи, коментира наставникът на Черно море Тича

Очаквахме, че Рилски ще подходи агресивно в защита още от самото начало и така стана. В крайна сметка до онзи ден играха срещу отбори от много висока класа във ФИБА Къп. За мен очакваното се случи. Високите им играчи вкараха 53 точки, а нашият отбор – 45. Имат и 32 борби, а ние, целият тим, сме с 31. След такава статистика мисля, че е напълно ясно колко успешно сме се справили с високите играчи на противника„, коментира представянето на Черно море Тича в Самоков треньорът Галин Стоянов.

За нас беше много тежко и много трудно без контузените ни състезатели да дадем какъвто и да е отпор. Като са и по-млади играчите ни и носовете им увисват бързо, разочароват се от неуспехи и започва да става много трудно. Все пак се надявам, че след няколко седмици, когато започва третото завъртане, ще се включат и контузените ни състезатели, включително и тук, и сега имаме трима контузени състезатели, и ще изглеждаме по коренно различен начин. На този етап обаче се надяваме, че няма все да е така и ще променим облика си, защото в момента е много тежко и трудно наистина“, каза още наставникът на варненци, които отстъпиха с 45:96.

Рилски спортист лимитира Черно море Тича под 50 точки (видео)

Ето и какво бе мнението за двубоя на крилото на „моряците“ Александър Милов:

В момента Рилски са отбор от Топ 3. С много добри български играчи и много добри чужденци. Излязоха и си играха тяхната игра. Друг е въпросът, че ние дойдохме на екскурзия. Да, колкото и грозно да звучи, от начина, по който играхме през целия мач, така излиза.“

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани