9.6 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоБългарияЛюдмил Хаджисотиров: Трябва да играем сериозно срещу всеки

Людмил Хаджисотиров: Трябва да играем сериозно срещу всеки

Това е уважение към играта, към себе си и към противника, заяви треньорът на Рилски спортист

„Исках да подходим сериозно към мача, защото от една седмица не сме играли и трябваше да си върнем игровия ритъм за следващия двубой, който е срещу Берое. Аз смятам, че с който и да играем, ние трябва да играем сериозно, защото това е уважение към играта, към себе си и към противника и мисля, че го направихме. Тук трябва да кажем, че и Черно море има проблеми с контузени, и с високи, което пък ни позволи да използваме всички играчи. В игра влезе Боби Николов, който е юноша на клуба и национален състезател, Георги Адирков, който цяла година се труди много добре и помага, също получи шанс, а това беше най-хубавото в този мач. Сега обаче трябва да го забравим и да се концентрираме върху подготовката за Берое“, заяви треньорът на Рилски спортист Людмил Хаджисотиров след успеха над тима си над варненци с 96:45.

Рилски спортист лимитира Черно море Тича под 50 точки (видео)

Eто и какво каза за срещата срещу варненци Георги Адирков:

Още от първите минути на двубоя подходихме сериозно към противника и успяхме да се откъснем напред в резултата. След това като цяло се получи лесен мач за нас, защото Черно море игра през повечето време с юношите си. Това оказа своето влияние и на резултата. Все пак мога да кажа, че момчетата от Варна притежават добри качества, но опитът на нашия тим си пролича още от самото начало на срещата и заслужено спечелихме.“

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани