6.4 C
София
неделя, май 12, 2024
НачалоЕвропаВ скъсен състав Спартак се бори до последно в Нидерландия (видео)

В скъсен състав Спартак се бори до последно в Нидерландия (видео)

Денислав Вутев с 25 точки срещу Ландстеде

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Спартак Плевен завърши със загуба участието си в Северната европейска лига за този сезон. Отборът на Любо Минчев отстъпи на Ландстеде с 80:86 като гост в последния си мач от група А на турнира.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от ENBL (@enbleague)

И ОЩЕ: Така българският тим приключва с 1 успех и 6 поражения и остава на седма позиция в своя поток в дебютния си сезон в турнира.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от ENBL (@enbleague)

НАЙ-ДОБРИ: В този двубой в тимовия лист на Спартак бяха записани само осем баскетболисти. От тях Денислав Вутев завърши с 25 точки, допълнени от 7 борби. Николай Стоянов добави 21. Цветомир Чернокожев се отчете с 13 точки.

Ноа Дикерсън бе най-резултатен за Ландстеде с 25 точки и 8 борби. Дариъс Куисбъри се разписа с 19. Джоунс Пакенкопф остави срещу името си 12 точки и 6 борби. Коен Столк остана с 10.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от ENBL (@enbleague)

КЛЮЧЪТ: Домакините направиха повече асистенции – 27 срещу 20 завършващи подавания за Спартак. Освен това, нидерландците имаха и повече точки от грешки – 21 срещу 10 за плевенчани.

КАКВО ПРЕДСТОИ: Спартак ще съсредоточи усилията си към българския шампионат. Следващият мач на селекцията на Любо Минчев в НБЛ ще бъде на 5 февруари (понеделник) от 19.00 ч. срещу Левски в София.

СТАТИСТИКА ОТ ЛАНДСТЕДЕ – СПАРТАК

Вижте пълен запис на двубоя: 

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани