4.2 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоЕвропаБойко Миленков: Програмата ни този месец е доста трудна

Бойко Миленков: Програмата ни този месец е доста трудна

Загубихме организация през второто полувреме, казва още треньорът на Берое

Берое допусна първа загуба в Балканската лига през този сезон, след като отстъпи на израелския Апоел Беер Шева с 61:109 като гост. Треньорът на старозагорци Бойко Миленков коментира срещата по следния начин:

Тежка загуба за нас, претърпяхме поражение с доста голяма разлика. Програмата ни този месец е доста трудна. Трябва да изиграем 7 мача за 20 дни. Ако двубоят бе по-равностоен, идеята ми беше да играем в пълен състав, но домакините водеха през целия мач. Имаме нов двубой след няколко дни, играхме повече с българите. Това е причината за тази голяма разлика“, сподели наставникът на Берое.

Ако бяхме играли в пълен състав, може би пак щяхме да загубим, но разликата щеше да е по-малка. Предстои ни важен мач от българското първенство. Загубихме организация през второто полувреме, но това е нормално, когато не използвам всички основни играчи“, добави Бойко Миленков.

Берое претърпя първо поражение в Балканската лига (видео)

ПрезGoogle
ИзточникBalkanleague.net
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани