5.8 C
София
вторник, март 19, 2024
НачалоБългарияВасил Евтимов: Трудно е да играем с 5 човека, трудна серия за...

Васил Евтимов: Трудно е да играем с 5 човека, трудна серия за нас

Надявам се да привлечем класни играчи и да се борим за медали през следващия сезон, пожела си наставникът на Черноморец

Първо искам да поздравявам Академик, видя се, че на този етап са по-добри от нас. Трудно е да играем с 5 човека, трудна серия за нас. Първият мач бе най-важният, но не успяхме, те си свършиха работата и ни победиха в Бургас. След него казах, че ние ще спечелим серията, защото това бе единственият ход като треньор. Исках да дам самочувствие на момчетата и да стресна противника. Но дали съм го вярвал на 100%, ще ви излъжа. Академик бе по-свеж и заслужено победи, желая му успех в Балканската лига и на полуфиналите в НБЛ„, коментира треньорът на Черноморец Васил Евтимов след края на сезона за него в шампионата.

Бях предвидил, че ще бъдем изненадата на сезона, много хора ни се смееха, но това се оправда. Когато се прицелихме в 4-тото място в редовния сезон също ни се смееха, но и то се оказа факт. За мен бе удоволствие да работя с тези момчета. Наслаждавам се на техните движения и кошове, защото вече нямам възможност да ги практикувам като играч, а страшно обичам баскетбола. Пожелавам си едно прекрасно лято, след това ще мислим с ръководството за следващия сезон. Надявам се да привлечем класни играчи и да се борим за медали през следващия сезон„, завърши наставникът на бургазлии, който приключи първата си година в НБЛ, но вече на пейката.

Академик сложи край на сезона на Черноморец (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани