19.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоБългарияВасил Евтимов: Много слаба защита, под всякаква критика

Васил Евтимов: Много слаба защита, под всякаква критика

Те искаха победата повече от нас, коментира наставникът на Черноморец

За някои от играчите трети мач, игран в рамките на седем дни, им се събира много. Те се раздадоха срещу Балкан, преди три дни играха във Варна. Този път в състава имахме нов играч Антъни Дженуари, който не е в оптималната си форма. Има много неща, върху които трябва да работим. Рано или късно загубата я очаквах, играем без гард. Вината поемам изцяло аз. Когато един отбор губи, треньорът винаги трябва да поеме вината за това“, коментира Васил Евтимов след поражението на своя Черноморец от Спартак с 84:87.

Спартак показа зъби в Бургас (видео)

„Загубата не е фатална, мислих че ако спечелим, имаме голям шанс да победим Рилски следващата седмица, а след това да се надяваме те загубят от Балкан. В момента се получава така, че ние няма как да свършим първи втория етап. Трябва да запазим второто място, защото сме единственият отбор с три загуби. След нас са Балкан и Левски с по четири. Сезонът е дълъг, има такива мачове понякога„, каза още наставникът на бургазлии.

„Позволихме им да ни вкарат 87 точки на наш терен. Играчите не спазваха нещата в защита, които изисквах, затова Спартак вкараха толкова точки. Много слаба защита този път, под всякаква критика. Те искаха победата повече от нас. Имаха план, спазиха го и победиха с три точки“, завърши Васил Евтимов.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани