5.6 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоЕвропаБългария с още един представител в Балканската лига

България с още един представител в Балканската лига

Берое най-вероятно ще се завърне в надпреварата

България ще има още един представител в Балканската лига през 2020/2021. От официалния сайт на надпреварата съобщават, че Берое най-вероятно ще се присъедини към участниците, след като през последните няколко дни от ръководството на турнира са в контакт с президента на старозагорския клуб Васил Кифев.

Не за първи път Берое ще бъде част от Балканската лига. Селекцията на Любомир Минчев игра в турнира през 2015/2016, 2016/2017 и през 2018/2019. “Зелено-белите” са носители на трофея в надпреварата отпреди три години. При последното си участие Берое достигна до финалите в Тирана, където финишира четвърти.

Отборът от Стара Загора ще има възможността да се изправи срещу някои от най-добрите израелски отбори, които ще си осигурят участие във втората фаза на Балканската лига през новия сезон.

Другият роден представител в турнира ще бъде Академик Пловдив, който от началото на 2020/2021 ще бъде воден от Йордан Янков.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани