17.4 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоНБАБруклин триумфира за първи път в НБА след контузията на Дюрант (видео)

Бруклин триумфира за първи път в НБА след контузията на Дюрант (видео)

Кайри Ървинг наниза 48 точки срещу Юта

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Бруклин спечели за първи път след контузията на Кевин Дюрант. „Мрежите“ се наложиха над Юта със 117:106 като гости, с което прекъснаха серията си от четири поредни загуби в НБА.

НАЙ-ДОБРИ: Кайри Ървинг наниза 48 точки, включително 21 в последната четвърт, за Бруклин, от които 8 тройки. Освен това, гардът овладя 11 борби и направи 6 асистенции.

От неговите съотборници Ник Клакстън се разписа с 20 и 5 борби. Ройс О`Нийл приключи с 13 точки, 5 борби и 6 асистенции.

Джордан Кларксън бе най-резулатен за Юта с 29 точки и 5 асистенции. Лаури Марканен вкара 22, допълнени от 11 борби. Колин Секстън остана със 17 точки.

КЛЮЧЪТ: Джордан Кларксън постави равенство на таблото за 102:102, за да завърши серия от 10-2 на Джаз. Бруклин отговори с две тройки на Кайри Ървинг и Сет Къри, за да излезе напред със 114:105 50 секунди преди края и оттам връщане нямаше.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 23 януари Бруклин ще гостува на Голдън Стейт, докато ден по-късно Юта ще приеме Шарлът.

СТАТИСТИКА ОТ ЮТА – БРУКЛИН

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани