13 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоНБАБруклин повали Милуоки (видео)

Бруклин повали Милуоки (видео)

8 поред за "мрежите" в НБА

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Нетс изравниха най-дългата си победна серия в НБА от последното десетилетие, откакто се преместиха в Бруклин. „Мрежите“ се справиха с Милуоки със 118:100 у дома, като се оказаха на печелившата страна за осми пореден път в лигата през този сезон.

НАЙ-ДОБРИ: Кевин Дюрант отбеляза 24 точки плюс 5 борби и 6 асистенции за Бруклин. Ник Клакстън добави 19, 8 борби и 5 асистенции. Кайри Ървинг се отчете с 18 точки, 9 борби и 6 асистенции.

Янис Адетокунбо бе най-добър за Милуоки и оформи дабъл-дабъл – 26 точки и 13 борби, като направи и 7 асистенции. Брук Лопес вкара 23 в добавка към 5 борби. Жрю Холидей остана с 18 точки и 5 асистенции.

КЛЮЧЪТ: Нетс водеха с 60:47 на голямата почивка, след като демонстрираха успеваемост в стрелбата от игра 50% през първото полувреме. Гостите не се отказаха и в последната четвърт намалиха пасива си до 10 точки, но Кайри Ървинг, който се завърна в игра след един мач, реализира 14 точки в този период, за да изведе Бруклин до успеха.

И ОЩЕ: Срещата в „Барклис сентър“ от първия ред наблюдаваше футболистът на Милан Златан Ибрахимович.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 26 декември Бруклин ще излезе срещу Кливланд, докато ден по-рано Милуоки ще има за съперник Бостън. 

СТАТИСТИКА ОТ БРУКЛИН – МИЛУОКИ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани