11.8 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоБългарияОт Спартак Плевен с гневна реакция срещу затворените зали

От Спартак Плевен с гневна реакция срещу затворените зали

От клуба излязоха с позиция за последните решения на властите

Спартак Плевен излезе с остра позиция, след като преди ден стана ясно, че залите в България на този етап няма да бъдат отворени за публика. От клуба изразиха своето недоволство чрез официалната си страница в социалната мрежа Фейсбук.

Ето и какво глася тя:

Втора вечер дискотеките работят. Уж на 50%, а всички знаем и виждаме, че са препълнени. Залите продължават да са затворени за фенове. В един момент вирусът се появяваше след 22:00 или 23:00 часа, през деня беше с извинено отсъствие.

Децата отсъстваха повече от година от класните стаи, отсъстваха и от залите, докато заведенията и държавата си играеха на “Сезам, отвори се”. Спортът е за хората! Спортът не е политически инструмент, за който и да е.

При нас хем няма държава, хем и спортът се държи далеч от хората. Господа управляващи, ясно е, след толкова години, че нямате никакво намерение да помагате на спорта. Поне спрете, да му пречите…

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани