10.2 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоНБАБруклин би Бостън, хвърлиха бутилка по Кайри Ървинг (видео)

Бруклин би Бостън, хвърлиха бутилка по Кайри Ървинг (видео)

Нетс са на успех от полуфиналите на Изток

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Бруклин направи важна крачка към полуфиналите в Източната конференция на НБА. „Мрежите“ се наложиха над Бостън със 141:126 като гости за 3-1 победи в серията от първия кръг на плейофите в лигата.

НАЙ-ДОБРИ: Кевин Дюрант навъртя на сметката на Бруклин 42 точки, като бе 11/11 от фаул линията. Кайри Ървинг добави 39 и 11 борби. Джеймс Хардън приключи с 23 точки и рекордните за себе си в елиминациите 18 асистенции.

За Бостън участие в срещата не взеха Джейлън Браун и Кемба Уокър, които са контузени. В тяхно отсъстие Джейсън Тейтъм бе най-добър с 40 точки, 7 борби и 5 асистенции. Маркъс Смарт и Еван Фурние останаха с по 16, като първият направи и 9 асистенции.

И ОЩЕ: Хвърлена бутилка от трибуните закачи Кайри Ървинг при излизането му от „ТД Гардън“, където той не е приет особено радушно. Колегата на гарда в Нетс Тайлър Джонсън се обърна и посочи на охраната мъж в тениска на Кевин Гарнет, който бе изведен с белезници от залата. Според информацията, той ще бъде наказан с доживотна забрана за мачовете на Селтикс в НБА.

КАКВО ПРЕДСТОИ: Следващият двубой между Бруклин и Бостън ще бъде на 2 юни. 

СТАТИСТИКА ОТ БОСТЪН – БРУКЛИН

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани