12.6 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоБългарияБрендън Браун отново ще играе за Рилски спортист

Брендън Браун отново ще играе за Рилски спортист

Американецът ще стартира трети пореден сезон при самоковци

Рилски спортист осъществи пореден важен ход в селекцията си за новия сезон. От есента за самоковци отново ще играе един от най-добрите чужденци в НБЛ Брендън Браун, потвърдиха от клуба.

Гардът ще стартира третата си поредна година в редиците на Рилски, като през последната бе важна част от успехите му. С тима от Самоков американецът има Купа на България през 2020/2021, сребро в НБЛ и участие в плейофите на ФИБА Къп.

През миналия сезон Брендън Браун има средно по 15.4 точки, 2.4 борби и 4.9 асистенции в общо 37 мача по родните терени, както и средни показатели от 11.3 точки, 1.5 борби и 2.3 асистенции в 4 двубоя в европейските турнири.

Брендън Браун е вторият чужденец, който е постигнал договорка с Рилски спортист за 2021/2022 след Джеймс Паджет. От клуба обявиха още, че част от тима ще останат Златин Георгиев, Павлин Иванов, Алекс Симеонов, Деян Карамфилов, Мирослав Васов и Николай Георгиев.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани