9.7 C
София
събота, май 4, 2024
НачалоНБАБостън преодоля финалния щурм на Индиана (видео)

Бостън преодоля финалния щурм на Индиана (видео)

Селтикс с 37-ма победа в НБА този сезон

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Бостън записа втора поредна и общо 37-ма победа в НБА през 2023/2024. В своята „ТД Гардън“ „келтите“ отказаха Индиана със 129:124, като спечелиха за трети път срещу този съперник в лигата през сезона.

НАЙ-ДОБРИ: Джейсън Тейтъм завърши с 30 точки за Бостън, допълнени от 7 борби и 7 асистенции. Джейлън Браун добави 25 и 6 борби. Дерик Уайт се разписа с 24 точки и 5 асистенции.

Арън Несмит бе най-добър за Индиана с 26 точки, 12 борби и 7 асистенции. Паскал Сиакам го последва с 23 и 6 борби. Майлс Търнър остана със 17 точки и 5 борби.

КЛЮЧЪТ: Селтикс водеха с 20 точки в края на първото полувреме, но гостите не се отказаха и стигнаха до 124:127 след кош на Арън Несмит 1 минута преди края. Пейсърс дори опитаха да изравняват на два пъти, но изстрели на Несмит и Майлс Търнър бяха блокирани от Дерик Уайт и Джейсън Тейтъм. Два успешни наказателни удара на Жрю Холидей донесоха успеха на Бостън с крайното 129:124.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 2 февруари Бостън ще се изправи срещу Лос Анджелис Лейкърс, докато Индиана ще срещне Ню Йорк.

СТАТИСТИКА ОТ БОСТЪН – ИНДИАНА

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани