16.8 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоНБАГолдън Стейт постави на колене Филаделфия (видео)

Голдън Стейт постави на колене Филаделфия (видео)

Стеф Къри реализира 37 точки, Джоел Ембийд с травма

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Без Клей Томпсън, който е болен, Голдън Стейт съумя да намери верния път и да се справи с Филаделфия със 119:107 пред своите фенове в „Чейс сентър“. Това бе 20-та победа за Уориърс в НБА този сезон.

НАЙ-ДОБРИ: Стеф Къри наниза 37 точки за Голдън Стейт, от които 8 тройки, плюс 8 борби и 7 асистенции. Джонатан Къминга добави 26 и 7 борби. Андрю Уигинс се разписа с 23 точки и 5 борби.

Тобайъс Харис бе най-добър за Филаделфия и оформи дабъл-дабъл – 26 точки и 10 борби. Фуркан Коркмаз се отчете с 19. Кели Убре Джуниър остана с 15 точки и 6 борби.

И ОЩЕ: Джоел Ембийд не завърши срещата, тъй като получи травма в лявото коляно, след като Джонатан Къминга падна върху него. Центърът ще премине ядрено-магнитен резонанс по-късно днес.

КЛЮЧЪТ: Уориърс бяха по-точни в стрелбата от игра – 55.7% срещу 45.9% за Сиксърс. Освен това, домакините имаха и повече асистенции – 32 срещу 11 завършващи подавания за съперника.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 3 февруари Голдън Стейт ще излезе срещу Мемфис, докато ден по-рано Филаделфия ще играе срещу Юта.

СТАТИСТИКА ОТ ГОЛДЪН СТЕЙТ – ФИЛАДЕЛФИЯ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани