5.6 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоНБАБостън отметна и Атланта (видео)

Бостън отметна и Атланта (видео)

8 поред за "келтите" в НБА

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Бостън достигна до осма поредна победа в НБА. „Келтите“ се наложиха над Атланта със 105:95 у дома, за да запишат общо 33-ти успех в най-силното първенство в света през този сезон.

НАЙ-ДОБРИ: Джейсън Тейтъм навъртя на сметката на Бостън 38 точки плюс 10 борби. Джейлън Браун добави 17 и 9 борби. Дерик Уайт се включи от пейката с 14 точки и 5 асистенции.

Трей Йънг бе най-добър за Атланта с 30 точки и 10 асистенции. Богдан Богданович вкара 26 в добавка към 6 борби. Ди`Андре Хънтър остана с 10 точки и 6 борби.

КЛЮЧЪТ: Селтикс изнесоха силна трета четвърт, в която отбелязаха 42 срещу 23 точки за съперника, за да излязат напред с 87:78 и до финалната сирена не изпуснаха лидерството. Бостън приключи с повече борби – 54 срещу 48 отскочили от двата ринга топки за Хоукс. Освен това, домакините бяха по-точни в стрелбата от игра – 42% срещу 36% за „ястребите“.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 16 февруари Бостън ще спори с Филаделфия, а Атланта ще играе срещу Кливланд.

СТАТИСТИКА ОТ БОСТЪН – АТЛАНТА

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани