20.2 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоБългари в чужбинаБорислава Христова не спаси Горжов в Полша след драма с две продължения

Борислава Христова не спаси Горжов в Полша след драма с две продължения

26 точки за българката срещу Торун

Борислава Христова и Горжов допуснаха трета загуба в Полша през този сезон. Българката и отборът й не успяха срещу Торун след драма с две продължения и 88:93 в двубоя от 6 кръг в местния шампионат. На сметката си Горжов има и 3 победи, като заема четвърто място в класирането.

Реализатор №1 в полския шампионат отново демонстрира силната си форма, като остави на сметката на Горжов 26 точки. При стрелбата си Борислава Христова бе 9/18 от средно разстояние и 8/9 от линията за изпълнение на наказателни удари.

Бившата възпитаничка на Вашингтон Стейт допълни сметката си с 5 борби, 8 асистенции, 4 откраднати топки и чадър. Всичко това тя стори за 43 минути на паркета като титуляр.

От нейните съотборнички Кортни Хърт вкара 27 точки плюс 13 борби.

Куинтавия Бенет бе най-добра за Торун с 21 точки и 9 борби.

За Борислава Христова предстои да се присъедини към лагера на женския ни национален отбор за европейските квалификации. На 11 ноември от 19.00 ч. България ще приеме Хърватия в „Арена Ботевград“.

СТАТИСТИКА ОТ ТОРУН – ГОРЖОВ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани