13 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоБългарияБойко Миленков: Тепърва започваме сериозната работа

Бойко Миленков: Тепърва започваме сериозната работа

Смятам, че ще вървим нагоре, заяви треньорът на Берое

Треньорът на Берое Бойко Миленков сподели на какъв етап от подготовката е неговият тим. Старозагорци вече изиграха една контрола срещу Черноморец, в която отстъпиха със 71:83 в своята зала “Общинска”.  

Ние сме в изключително ранен етап от подготовката. Реално сме на 1 седмица и 3 тренировки с контакт. Дариъс Хол и Ерик Димитров дори нямат и толкова. Тепърва започваме сериозната работа и смятам, че ще вървим нагоре, и играта ни ще се подобрява във всеки един компонент”, заяви Бойко Миленков пред официалната страница на Берое във Фейсбук.  

Не мога да кажа в момента, но потенциалът ни е налице. Отборът и 90% от момчетата са абсолютно нови. Със сигурност ще е необходимо да се опознаят, да се напаснат помежду си и към идеите ми за отделните елементи. Докъде ще стигнем, Божа работа. Зависи как се развиват и другите отбори. В момента всички са в подготвителен режим, кой по-напред, кой по-назад и е твърде рано и погрешно да се правят генерални изводи”, допълва наставникът на старозагорци. 

Като цяло съм много доволен от това как изглеждаме за 1 седмица тренировъчен режим. Въпреки че не сме готови за мачове, трябва да навлизаме и в игрови ритъм. Чака ни сериозна работа. Имаме много неща да фиксираме. Не се заблуждавам, в момента сме на 20 зад Черноморец, но официално резултатът се брои по друго време. Надявам се тогава да сме по-подготвени”, завърши Бойко Миленков.  

3 поред за Черноморец в контролите

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани