20.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоБългарияБожидар Аврамов: Не си повярвахме като ги поведохме и ги оставихме да...

Божидар Аврамов: Не си повярвахме като ги поведохме и ги оставихме да се разиграят

Второто полувреме и в двете фази не ни се получиха нещата, добави гардът на Спартак

Започнахме добре мача, но после в защита бяхме добре първото полувреме, в нападение бяхме зле. После второто полувреме и в двете фази не ни се получиха нещата. Може би, не си повярвахме като ги поведохме и ги оставихме да се разиграят. Мисля, че първата част нямат нито една точка на контраатака. Втората част ги оставихме да вкарат повече от 15 точки и да им дойде настроението„, каза баскетболистът на Спартак Божидар Аврамов след загубата от Черноморец с 89:70 в мач от плейофите на НБЛ. 

„Второто полувреме играха по-освободено. Вече в баскетбола 15-20 точки не са разлика, която може да си спокоен през целия мач и да контролираш нещата, но да тук в Бургас се играе трудно. Отборът се опитва вече трета година да гради нивото си искам да ги поздравя за добрата игра. Но нищо не е свършило, следва мач в Плевен. Надявам се да го спечелим и да върнем серията за трети мач тук„, допълни гардът на плевенчани, който отбеляза 13 точки. 

ПрезGoogle
ИзточникНБЛ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани