4.2 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоЕвропаБивш играч на Денвър съсипа Партизан в Евролигата (видео)

Бивш играч на Денвър съсипа Партизан в Евролигата (видео)

Маркус Хауърд наниза 33 точки в драма с продължение във Витория

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Баскония триумфира за втори пореден път в Евролигата през 2022/2023. На свой терен момчетата на Хуан Пенароя оцеляха в драма с продължение срещу Партизан след 103:96 в мач от 2 кръг в най-силната клубна надпревара на Стария континент.

НАЙ-ДОБРИ: Бившият баскетболист на Денвър в НБА Маркус Хауърд избухна с 33 точки за Баскония, от които 8 тройки. Матю Костело добави 19. Капитанът Рокас Гиедрайтис се разписа с 13 точки и 9 борби.

Кевин Пънтър бе най-добър за Партизан с 26 точки и 5 борби. Зак Лидей го последва с 23 и 10 борби. Матиас Лесор остана с 19 точки и 12 борби.

КЛЮЧЪТ: Бившият възпитаник на университета Маркет Маркус Хауърд даде искрата на Баскония във важните моменти на срещата. 23-годишният гард спаси кожата на своя тим с ключова тройка в края на редовното време и прати мача в продължение след 89:89. В допълнителните 5 минути той бе автор на 5 от общо 14-те точки на Баскония и го изведе до успеха.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 19 октомври Баскония ще бъде домакин на Цървена Звезда, докато ден по-рано (18 октомври) Партизан ще приеме Армани Милано. 

СТАТИСТИКА ОТ БАСКОНИЯ – ПАРТИЗАН

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани