17.8 C
София
четвъртък, март 28, 2024
НачалоЕвропаФенербахче шамароса Макаби (видео)

Фенербахче шамароса Макаби (видео)

Турският гранд с нова победа в Евролигата

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Фенербахче определено изглежда по различен начин при Димитрис Итудис и това си пролича още веднъж. Турският шампион подчини Макаби Тел Авив с 86:71 у дома в мач от 2 кръг в турнира на богатите. „Фенерите“ са с баланс от 2-0, докато израелският гранд е с 1 успех и 1 поражение.

НАЙ-ДОБРИ: Марко Гудурич се отчете с 23 точки и 6 борби за Фенербахче. Джонатан Мотли добави 15 и 6 борби. Ник Калатес финишира с 13 точки, 9 борби и 9 асистенции.

Уейд Болдуин бе най-резултатен за Макаби Тел Авив с 14 точки. Лоренцо Браун се разписа с 13 и 6 борби. Джош Небо остана с 12 точки и 9 борби.

КЛЮЧЪТ: Скоти Уилбекин и Марко Гудурич дърпаха конците в играта на домакините през първото полувреме. Ник Калатес се включи в триото със 7 точки, 6 борби и 5 асистенции, а Фенербахче дръпна с 14 точки за 46:32 след 20 минути. След паузата турците увеличиха преднината си до 20 точки, но Макаби не се отказа. Серия от 8-0 доближи гостите за 62:70 в началото на последната четвърт, но селекцията на Димитрис Итудис си върна контрола с 9 безответни точки за 81:64 и оттам връщане нямаше.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 18 октомври Фенербахче ще се изправи срещу АСВЕЛ, докато Макаби Тел Авив ще излезе срещу Монако същия ден.

СТАТИСТИКА ОТ ФЕНЕРБАХЧЕ – МАКАБИ ТЕЛ АВИВ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани