10.5 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоЕвропаБерое не успя срещу косовари в Балканската лига (видео)

Берое не успя срещу косовари в Балканската лига (видео)

Старозагорци отстъпиха на Башкими у дома

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Берое допусна четвърто поражение в Балканската лига през този сезон. В своята зала „Общинска“ отборът на Бойко Миленков не успя срещу косовския Башкими след 80:89. Старозагорци имат в актива си и 3 успеха, което ги поставя на второ място в класирането.

НАЙ-ДОБРИ: Келси Барлоу бе близо до трипъл-дабъл за Берое – 18 точки, 11 борби и 6 асистенции. Александър Тодорович финишира с 15 точки и 6 борби. По 14 точки добавиха Робърт Георгиев и Александър Андреевич, като вторият грабна и 8 борби.

Къртис Джоунс бе най-добър за Башкими с 28 точки и 8 борби. Даниел Лекндрай се разписа с 18, 6 борби и 5 асистенции. Дехуан Граф и Прентис Никсън останаха с по 14 точки, като първият допълни актива си и с 6 борби и 6 асистенции.

И ОЩЕ: В игра за Берое в тази среща не се появи Ти Кей Идоджи.

КЛЮЧЪТ: Гостите показаха по-точен мерник в стрелбата от игра – 47.3% срещу 40% за Берое. Освен това, Башкими допусна по-малко технически грешки – 12 срещу 16 за българския тим.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 28 февруари Берое ще приеме Пея.

СТАТИСТИКА ОТ БЕРОЕ – БАШКИМИ

Вижте пълен запис на двубоя:

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани