21.8 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоНБАРъсел Уестбрук с трипъл-дабъл №181 в НБА, застана редом до Оскар Робъртсън...

Ръсел Уестбрук с трипъл-дабъл №181 в НБА, застана редом до Оскар Робъртсън (видео)

Гардът на Вашингтон стори това в драма с продължение срещу Индиана

Ръсел Уестбрук продължава да твори история в НБА. Гардът на Вашингтон достигна до своя трипъл-дабъл №181 в лигата при успеха на тима си над Индиана със 133:132 като гост след продължение.

По този начин MVP в НБА през 2017 г. изравни рекорда на легендата Оскар Робъртсън, който има най-много мачове с трипъл-дабъл в най-силното първенство в света. Това стана факт, след като Ръсел Уестбрук направи 10-тата си асистенция в срещата, дошла в края на третия период.

32-годишният баскетболист остави срещу името си в статистиката 33 точки, 19 борби и 15 асистенции. При стрелбата си от игра той бе 11/26, както и 8/9 от линията за изпълнение на наказателни удари.

През този сезон Ръсел Уестбрук записва средно по 21.8 точки, 11.4 борби и 11.4 асистенции в мачовете на Вашингтон. Участникът в 9 издания на Мача на звездите в НБА има още четири двубоя на разположение, за да подобри рекорда на Оскар Робъртсън.

СТАТИСТИКА ОТ ИНДИАНА – ВАШИНГТОН

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани