16.8 C
София
вторник, май 7, 2024
НачалоЕвропаБЕЛГРАД 2022: Шарас: Ние не сме убийци

БЕЛГРАД 2022: Шарас: Ние не сме убийци

Tрябва да се защитаваш, да се жертваш, казва още треньорът на Барселона

Треньорът на Барселона Шарунас Ясикевичус не скри разочарованието си от изпуснатия двуцифрен аванс в дуела с Реал Мадрид в полуфиналите на Евролигата. Късно снощи каталунците отстъпиха на голямия си съперник в баскетболното „Ел Класико“ с 83:86.

Tрябва да се защитаваш, да се жертваш. Допуснахме 52 точки през второто полувреме. Ще ви повторя: 52 точки… За какво изобщо да говоря?! Единствено нямахме време да си починем и да се подготвим. Но това е наш проблем“, казва Шарунас Ясикевичус.

Винаги сме говорили за този отбор и инстинкта му на убиец. Загубихме много решаващи мачове в последните две години. Не успяхме да завършим спокойно нито една серия, с изключение на 2-0 срещу Реал Мадрид миналия сезон. Загубихме от Ховентут и Тенерифе, имахме по 5 мача със Зенит и Байерн. Ние не сме убийци. Журналистите в Барселона слушат всичко това от мен от година и половина. Продължавам да казвам едно и също. Трудно ми е да го приема„, добави наставникът на испанския гранд, който утре (21 май) от 17.00 ч. в „Старк Арена“ в Белград ще излезе срещу Олимпиакос и Александър Везенков в битка за бронза в Евролигата.

БЕЛГРАД 2022: Реал Мадрид се докопа до 19-ти финал в Евролигата (видео)

 

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани