5.3 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоНБАБез тренировки и мачове за неваксинирани играчи на три отбора от НБА

Без тренировки и мачове за неваксинирани играчи на три отбора от НБА

В момента подобни наредби има в Сан Франциско и в Ню Йорк

Неваксинираните баскетболисти от градовете в САЩ, където се изисква ваксинация от местните наредби, няма да бъдат допускани до залите за тренировки и за мачове на отборите си в НБА. Това съобщават медиите отвъд океана.

Изключение от правилата може да има само по медицински или религиозни причини.

В момента подобни наредби има в Сан Франциско и в Ню Йорк. Това означава, че неваксинираните играчи на Голдън Стейт, Никс и Бруклин няма да имат право да участват в домакинските двубои на тимовете си в лигата и да тренират в местните спортни зали. Неваксинираните състезали от гостуващите отбори не подлежат на изисквания за ваксинация в Сан Франциско и Ню Йорк.

Според американските медии, понастоящем НБА не изисква задължителна ваксинация срещу коронавирус за баскетболистите. През миналата седмица от лигата обявиха, че такава трябва да имат служителите в клубовете и в залите, съдиите и всички, които искат да имат близък контакт с играчите. Това трябва да стане до 1 октомври.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани