11.8 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоБългарияБаскетболист, променил името си, пристига в Черноморец (видео)

Баскетболист, променил името си, пристига в Черноморец (видео)

Кинг Революшън е новият играч при бургазлии

Още един чужденец ще се присъедини към Черноморец. От клуба обявиха привличането на Куитън Доджет за новия сезон. По-рано тази година той сменя името си на Кинг Революшън.

Роден е на 24 февруари 1990 г. в Ричмънд, щата Вирджиния. Висок е 206 см. и играе на позиции 3 и 4. Завършва гимназия в родния си град, а след това продължава образованието и развитието си в колеж в Оклахома. През 2009 до 2012 г. е част от тима на Южния университет.

Професионалната му кариера започва през 2012 г. в датския Нествед. Следват периоди в португалския Галитос, Айдахо Стемпейд в G-Лигата към НБА, перуанския Колехио, украинския Динамо Киев, уругвайските Монтевидео и Саяго, никарагуанските Себако и Манагуа, катарския Доха, Ал-Ахли и Ал-Итихад в Бахрейн, Хошимин във Виетман, Кайро в Египет, Рияд, Ал Фатех и Ал Ансар в Саудитска Арабия, Келзатепек в Ел Салвадор, Бариас в Доминикана, Антигуа и Карибиън Сторм Айлъндс в Колумбия и в Тайнан в Тайван.

За последно играе за Манагуа, където има общо 5 мача. В тях се разписва със средни показатели от 11.2 точки и 8.4 борби.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани