10.5 C
София
събота, май 4, 2024
НачалоБългарияБарчовски за Везенков: Изключително щастлив и горд съм, че имам възможност да...

Барчовски за Везенков: Изключително щастлив и горд съм, че имам възможност да работя с такава личност

Представянето на баскетболистите в анкетата тази година е от още по-голямо значение, добави селекционерът на България, който е в Топ 5 на треньорите у нас за 2022 г.

Селекционерът на националния отбор за мъже Росен Барчовски бе един от първите, които се се свързали със Спортист №1 на България за 2022 г. – Александър Везенков, за да му честитят признанието.

Александър Везенков е Спортист №1 на България за 2022 г.

Сашко Везенков е Спортист №1 на България за тази година! Изключително щастлив и горд съм, че имам възможност да работя с такава личност! След 64 години отново баскетболист е на върха у нас! Ура!!!“, написа Барчовски в профила си в социалните медии.

Специалистът допълни:

Звъннах му веднага. Много съм развълнуван. Свързано е и с тези 64 години, в които не сме имали баскетболист на върха. В случая – предишният е майка ми. Така е още по-емоционално. А като добавим и признанието националният ни отбор за мъже да Отбор №2 в страната, наистина страхотно усещане. Радвам се и съм горд, защото тази анкета остана много престижна. Тя е запазена марка за българския спорт във всякакви времена – и в трудности, и в добри години с много успехи. Запази се нещо, което има изключителна стойност! Затова представянето на баскетболистите в нея тази година е от още по-голямо значение“, сподели още бившият национал, който се нареди в Топ 5 на най-добрите треньори на годината.

ПрезGoogle
ИзточникБФБ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани