11.2 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоЕвропаБарселона се върна на верния път в Евролигата (видео)

Барселона се върна на верния път в Евролигата (видео)

Каталунците биха Валенсия у дома

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Барселона се върна на верния път в Евролигата. Момчетата на Жорди Гримау победиха Валенсия със 74:70 като домакини в среща от 9 кръг в най-силната клубна надпревара на Стария континент. Каталунците са с баланс от 7-2 и са втори в класирането, докато „оранжевите“ имат 5 успеха и 4 поражения и са девети.

НАЙ-ДОБРИ: Ян Весели отбеляза 17 точки за Барселона. Алекс Абринес добави 12.

Крис Джоунс бе най-резултатен за Валенсия с 15 точки. Деймиън Инглиш вкара 13. Шави Лопес-Аростеги остана с 10 точки и 7 борби.

КЛЮЧЪТ: В средата на последната четвърт резултатът бе равен – 60:60. Домакините обаче направиха серия от 8-0, дело на Ян Весели, Алекс Абринес и Никола Калинич, за да излязат напред с 68:60. Гостите сведоха пасива си до 2 точки след успешни акции на Крис Джоунс и Шави Лопес-Аростеги за 68:70. Каталунците обаче си гарантираха успеха чрез Ян Весели, Алекс Абринес и Николас Лапровитола, които оформиха крайното 74:70.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 23 ноември Барселона ще излезе срещу Макаби Тел Авив в Белград, докато същият ден Валенсия ще гостува на Панатинайкос.

СТАТИСТИКА ОТ БАРСЕЛОНА – ВАЛЕНСИЯ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани