11.8 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоЕвропаЗвезда на ЦСКА Москва с похвали за Везенков и Олимпиакос

Звезда на ЦСКА Москва с похвали за Везенков и Олимпиакос

Торнике Шенгелия не е съгласен с прогнозата, че гръцкият гранд няма да достигне до Финалната четворка в Евролигата

Една от звездите в Евролигата Торнике Шенгелия не спести добрите си думи за Олимпиакос на Александър Везенков. 30-годишният баскетболист не е съгласен с резултатите от анкетата на генералните мениджъри, според която, гръцкият гранд няма да достигне до Финалната четворка в турнира на богатите.

Никога не съм бил голям фен на този прогнози. Никога не се знае какво ще се случи в плейофите, особено когато става въпрос за мач за класиране за Файнъл Фор. Всичко може да стане. Не обръщам много внимание на това. Едно нещо мога да кажа със сигурност – Олимпиакос е страхотен отбор„, смята Торнике Шенгелия.

Химията им е много добра. Имат всички фигури, от които са нуждаят – страхотни гардове, много силни високи играчи и добър треньор като Йоргос Барцокас. Когато имате всичко това, вие имате химия. Затова им желая успешна година„, сподели пред Gazzetta.gr. крилото на ЦСКА Москва.

Олимпиакос на Везенков – вторият най-труден съперник в Евролигата

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани