13 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоЕвропаБарселона ликува в негостоприемната "Щарк Арена" (видео)

Барселона ликува в негостоприемната „Щарк Арена“ (видео)

Каталунците си свършиха работата срещу Цървена Звезда

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Барселона постигна важна победа в негостоприемната „Щарк Арена“, в Белград. Момчетата на Роджър Гримау подчиниха Цървена Звезда с 85:76 при визитата си в мач от 25 кръг в Евролигата.

И ОЩЕ: Каталунците са с баланс от 17-8 на второто място в класирането на турнира на богатите, докато сръбският гранд е с 10 успеха и 15 поражения на 12-та позиция.

НАЙ-ДОБРИ: Дарио Бризуела се включи от пейката за Барселона с 20 точки, от които 6 тройки. Ян Весели добави 16 и 8 борби. Николас Лапровитола финишира с 12 точки.

Неманя Недович бе най-добър за Цървена Звезда с 21 точки. Яго дос Сантош регистрира 13 и 7 асистенции. Жоел Боломбой бе много полезен и оформи дабъл-дабъл – 12 точки и 10 борби.

КЛЮЧЪТ: След равностойна първа четвърт Барса взе нещата в свои ръце и чрез Дарио Бризуела си гарантира двуцифрен аванс след едно полувреме, фиксирайки 45:32 в своя полза. След паузата домакините се опитаха по всякакъв начин да се доближат до съперника, но испанците държаха нещата под контрол с помощта на Ян Весели и Николас Лапровитола.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 9 февруари Барселона ще приеме АЛБА Берлин, докато същия ден Цървена Звезда ще играе с Жалгирис. 

СТАТИСТИКА ОТ ЦЪРВЕНА ЗВЕЗДА – БАРСЕЛОНА

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани