9.6 C
София
неделя, май 5, 2024
НачалоЕвропаБарса с първи грешен ход в плейофите на Евролигата (видео)

Барса с първи грешен ход в плейофите на Евролигата (видео)

Каталунците паднаха от Байерн Мюнхен у дома

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Барселона допусна първа загуба в плейофите на Евролигата. Каталунците претърпяха поражение от Байерн Мюнхен със 75:90 у дома, а резултатът в 1/4-финалната серия в турнира на богатите вече е равен – 1-1.

НАЙ-ДОБРИ: Николас Лапровитола и Никола Миротич се отчетоха с по 16 точки за Барселона, като вторият грабна и 6 борби. Ник Калатес добави 13 и 8 асистенции.

ДеШоун Томас бе най-резултатен за Байерн Мюнхен с 25 точки, от които 6 тройки, плюс 7 борби. Андреас Обст вкара 15. Ник Уейлър-Баб остави срещу името си 12 точки и 8 борби.

КЛЮЧЪТ: ДеШоун Томас наниза 19 точки през първото полувреме, за да изстреля гостите до аванс от 48:35 на голямата почивка. След паузата Барса се вдигна, но Андрес Обст с ключови тройки запази преднината на Байерн за 67:56 след 30 минути. В края Ник Уейлър-Баб напомни за себе си и подпечата успеха на немския тим с 90:75.

КАКВО ПРЕДСТОИ: В серията се играе до три успеха от пет двубоя. Следващият мач между Байерн Мюнхен и Барселона ще бъде 27 април на немска земя.

СТАТИСТИКА ОТ БАРСЕЛОНА – БАЙЕРН МЮНХЕН

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани