17.4 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоБългарияАлекс Симеонов: Шампионската титла тази година отива на Рилски спортист

Алекс Симеонов: Шампионската титла тази година отива на Рилски спортист

В един момент ги пречупихме със защита, оттам се отвори и нашата игра в нападение, сподели крилото на Рилски спортист

„Влязохме в мача пределно мотивирани и мобилизирани. Знаете, че тук се играе трудно. Няма отбор, който да е дошъл на разходка. Ние знаехме това. Знаехме, че Черно море Тича играе много силно в своята зала и трябваше да подходим от първата минута доста агресивно, което и направихме“, обясни баскетболистът на Рилски спортист Алекс Симеонов след успеха над Черно море Тича със 107:60 в среща от 26 кръг в НБЛ.

Смятам, че в един момент ги пречупихме със защита, оттам се отвори и нашата игра в нападение, и се поздравихме с успех. Турнирът за Купата е специфичен. Видяхте, че играхме добре безспорно на полуфинала, загубихме с кош в последната секунда, но това е баскетболът. Минало е, гледаме напред, да си свършим работата и да се подготвим за плейофите. Разбира се, че шампионската титла тази година отива на Рилски спортист„, добави крилото на самоковци, който се разписа с 20 точки и 8 борби във Варна.

ПрезGoogle
ИзточникBta.bg
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани