10.5 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоБългарияАлекс Симеонов: Радвам се, че победихме

Алекс Симеонов: Радвам се, че победихме

Докато Левски има нужда от мен, ще се подготвям с тях, каза още крилото

За мен това е първи мач от последната среща с националния отбор. Започнах с Левски, направих индивидуална подготовка с моя кондиционен треньор. Не съм още в час. Опитвам се с каквото мога да помогна. Днес направихме един добър мач от гледна точка на зрителите. В двубоя имаше много брак, доста слабо резултатен, но за момента това е състоянието на двата отбора. Началото на сезона е. Никой не е  окомплектован. Радвам се, че победихме. Хубаво е да спечелиш такъв трофей, но това е един мач, който е по-скоро за престиж„, сподели Алекс Симеонов, който започва сезона с Левски и Суперкупа на България. 

„Много е рано да се говори. Времето ще покаже. Животът ми е научил, че трябва да сме малко по-смирени. Важно е всичко да е наред, всички играчи да са здрави и да се работи, пък докъдето стигнем, допълни крилото, чийто тим надви Балкан с 57:56 в дуела за златото в „Арена Ботевград“.

За българи е много трудно от нашата лига да излезеш навън, но за мен това е пореден път, в който се опитвам да го направя. Все пак съм на 30 години. Това е възраст, в която ако не опиташ, след това е много трудно. Аз отказах доста оферти от България, имах и от чужбина, но не беше това, което искам. Така че докато е необходимо, и докато Левски има нужда от мен, ще се подготвям с тях. Ще си помагаме“, добави националът, който се разписа с 8 точки, 3 борби, 3 асистенции, 3 откраднати топки и чадър в мача за Суперкупата.

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани