7.9 C
София
вторник, март 19, 2024
НачалоБългарияОт Черноморец наградиха най-добрите в турнира 3x3 в Бургас

От Черноморец наградиха най-добрите в турнира 3×3 в Бургас

Кметът на града Димитър Николов също уважи събитието

През миналия уикенд в Бургас се проведе голям 3×3 турнир, който събра почитателите на играта и гостите в града. На плажа, близо до брега, на две игрища, със специални трибуни за публика, 200 състезатели показваха уменията си в баскетбола. Сред организаторите на турнира бе и Черноморец.

Представители на бургаския клуб се включиха в награждаването на победителите. Новият шеф на детско-юношеската школа на Черноморец Христо Николов връчи призовете на най-добрите при подрастващите – във възрастовите групи до 12, до 15 и до 18 години.

Първото място при мъжете завоюва Stiinta 3×3 Elite в състав Михай Вакареску, Себастиан -Тодор Костею, Георге Аникулесей и Траян Петру. Те получиха ваучери от SportDepot, купа, медали и 1000 лв. от наградния фонд. Победителите бяха наградени от кмета на Община Бургас Димитър Николов.

На втора позиция завърши Look Alive, в чиито редици бяха Андрей Илиев, Димитър Стоянов, Димитър Пулев и Тодор Банев. За тях също имаше ваучери от SportDepot и медали, както и 500 лв. от наградния фонд. Председателят на постоянната комисия по спорт, деца и младежка дейност към Общински съвет, град Бургас инж. Йордан Георгиев получи честта да връчи спечеленото на втория финалист в турнира.

Трети в крайното класиране останаха Panic! @ the court, за който играха Киприан Драгусин, Стоил Аладжов, Милен Чолаков и Златомир Дончев, както и Кашалоти без граници в състав Георги Колев, Ивайло Петков, и Димо Кьосев. Новият треньор на Черноморец Васил Евтимов раздаде на тимовете ваучери от SportDepot на стойност от 190 лв. и медали.

Турнирът 3×3 в Бургас бе закрит с представяне на мъжкия тим на “акулите”. Президентът на Черноморец Васил Стоянов пък подари екип на отбора на кмета на града Димитър Николов.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани