11.8 C
София
неделя, май 12, 2024
НачалоНационални отбориАлександър Янев: Ключовото бе отборният дух

Александър Янев: Ключовото бе отборният дух

Не сме си свършили работата, добави крилото

Ключовото, както и на предишни мачове сме доказвали, бе отборният дух. Характерът, който показахме бе много голям. Знаехме, че този мач е много важен за нас. Имаме още един, не сме си свършили работата. Надявам се в следващите дни да починем от тази еуфория и да излезем да бием още един път, за да се класираме за следващата фаза. Не сме си свършили работата“, каза пред Nova Sport националът на България Александър Янев след успеха над Чехия със 79:70 в световна квалификация.

Няма нещо специално, което да ме кара да бъда концентриран. Във всеки един мач се опитвам да давам най-доброто от себе си. Всеки един играч, дошъл в националния отбор, знае каква отговорност носи и дава всичко от себе си. Всички го правим, не само аз. Хубава победа се получи„, допълни крилото, който се разписа с 12 точки и 6 борби.

Борбата е преди всичко желание. Ако излезем пак с хъс и характер, може пак да победим Чехия. Те са победими. Ако бъдем сериозни, можем да бием още веднъж. Не гледаме разликата, излизаме за победа„, сподели Александър Янев.

Александър Янев: Ключовото бе отборният дух

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани